Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tapet Din Fibra De Sticla Scandatex S 6355
1349 lei
Brand
S 6355
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Caracteristicile unice ale tapetului din fibră de sticlă Scandatex

- Rezistent şi durabil
o Scandatex şi Ecoprix sunt produse din fibră de sticlă pură, cu o excelentă rezistenţă la lovituri şi zgarieturi. Este recomandată folosirea lor pentru a acoperi crăpăturile mici şi pentru a opri lărgirea acestora, neprezentand deteriorări atunci cand intervin crăpături de pană la 3 mm.
- Simplu şi uşor de reparat
o In cazuri extreme, dacă o porţiune de zid se degradează şi fibra se rupe, Scandatex şi Ecoprix permit decuparea zonei degradate, inlocuirea acesteia cu o bucată similară şi ulterior vopsirea ei.
o Rezultatul: va arăta ca nou şi costurile vor fi mult mai mici decat in cazul redecorării tradiţionale.
- Uşor de vopsit
o Tapetul din fibră de sticlă produs de Johns Manville Suedia nu necesită o pregătire specială, in afară de spălarea suprafeţei, permiţand atat schimbarea culorii, cat şi a tehnicilor de vopsire.
- Uşor de curăţat
o Păstrarea curată a tapetului se poate realiza folosind o soluţie de săpun şi un burete umed.
- Lasă pereţii să respire
o Această caracteristică este influenţată de calitatea vopselei lavabile folosită. Atat Scandatex, cat şi Ecoprix nu absorb şi nu menţin umezeala, dar permit pereţilor "să respire".
- Indeplineşte cele mai restrictive reguli impuse in prevenirea incendiilor
o Pe toate pieţele europene, inclusiv in Romania (agrement tehnic nr. 020-04/168-2005), şi din restul lumii, in urma testelor la care a fost supus tapetul din fibră de sticlă produs de Johns Manville Suedia a fost aprobat de toate autorităţile in domeniul prevenirii incendiilor.

In consecinţă, produsul intruneşte toate condiţiile pentru a putea fi folosit in locurile publice precum şcoli, teatre, cinematografe sau hoteluri.
Din Gura in Gura